Wat zou jij meenemen op wereldreis?

Ik ga op wereldreis! En ik neem mee… een piano en m’n hond! Dat is wat Dotan Negrin dacht op het moment dat hij gefrustreerd werd van zijn leven wat hem op dat moment geen voldoening gaf. Wat hem écht voldoening geeft is muziek, reizen en het ontmoeten van nieuwe mensen, dat is waar hij het meest gepassioneerd over is. Bundel deze passies samen en je hebt een muzikale wereldreis! Vier jaar geleden nam hij ontslag, kocht een bus en een piano en trok er samen met zijn hond op uit. Door de gastvrijheid van de mensen die hij ontmoet en door het geld wat hij verdient door middel van zijn muziek kan hij zijn reis voortzetten. Heel vet!

Zijn verhaal bracht mij naar het volgende; Je zou ervoor kunnen kiezen om op de plekken waar je komt tijdelijk werk te zoeken om geld te kunnen verdienen, maar als dit nou precíes is wat je niet wilt. Dus het niet willen werken voor een baas, hoe zou jij dan je geld het liefst willen verdienen? Wat zou jij daarvoor meenemen op wereldreis naast je bagage met de benodigde kleding en dergelijke?

Zelf heb ik hier natuurlijk ook over nagedacht, al was ik hier al snel over uit. Mijn laptop en camera gaan mee! Mooie beelden vastleggen en delen via mijn blog, evenals mooie verhalen en levenslessen van mensen die ik ontmoet gedurende de reis. Lijkt me een súper mooie ervaring, een reis op deze manier! Een mooie bundeling van mijn passies: reizen, fotograferen, schrijven, het leven en de mens..